Powered By Blogger

miercuri, 24 octombrie 2012

Dacă poți fi fericit, fii!

Atîta timp cît amintirile sunt vii, fericirea este dureroasă. Dar zîmbești și trăiești, te rogi și lupți, realizezi și te bucuri, admiri și te joci, pentru că nu e vina celor ce te înconjoară. 
Totul va trece greu și te va durea întotdeauna, dar ai să uiți, "că și uitarea e scrisă-n legile-omenești".  Suferinta surdă te va motiva să faci ceva important în viață, ceva care să  însemne ceva. Ceva care să-ți aducă destule cîștiguri ca să-ți plătești lecțiile prea scumpe din care ai învățat nimic. Lecții care ți-au încurcat drumul și ți-au prăfuit îndurarea. 
Ai putut să renunți, dar nu  ai făcut-o!

Pînă la urmă, e dreptul tău să faci ce vrei, dar încetează să mai ameninți ceea ce găsesti după lungi căutări.Nu plînge că lumea nu te înțelege, atîta timp cît tu nu te lași înțeles. Nu mai vorbi nimănui despre durerile tale. Înțelege că nu ți le poate ușura nimeni. Doar privește și ascultă.

Trăiește clipa astfel încît eu să nu mai citesc pe pereți înștiințări de genul : vînd viață trăită. Și nu te mai întreba a cui e vina cînd știi că nu e nimeni vinovat!
Fericirea ta este importantă pentru tine. Și dacă poți să fii fericit, fii!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu