Powered By Blogger

luni, 26 decembrie 2011

Sa identifici fericirea cand se afla la picioarele tale,sa ai curajul si hotararea de a te apleca pentru a o lua in brate..si a o pastra .Asta-i inteligenta inimii. Inteligenta singura, fara aceea a inimii este doar simpla logica si nu e mare lucru de ea.Nimeni nu este proprietarul fericirii,uneori ai norocul sa ai un contract de inchiriere si sa fii locatarul ei.Trebuie sa-i platesti foarte regulat chiria altfel esti evacuat foarte repede."

"In lungul periplu ce te asteapta , sa nu-ti pierzi niciodata sufletul de copil, sa nu-ti uiti niciodata visele, ele iti vor fi motorul existentei,vor alcatui gustul si mirosul diminetilor tale. Curand vei cunoaste o alta forma de iubire decat aceea pe care mi-o porti mie(mama).Cand va veni ziua aceea,impartaseste-o cu aceea care te va iubi;visele traite in doi alcatuiesc cele mai frumoase amintiri. Singuratatea este o gradina in care sufletul se usuca,florile care cresc in ea n-au parfum.
Iubirea are un gust minunat,aminteste-ti ca pentru ca sa primesti,trebuie sa dai;Aminteste-ti ca pentru ca sa poti iubi trebuie sa fii tu insuti."
Marc Levy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu