Powered By Blogger

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Puterea unui zambet

Zambetul este drumul cel mai scurt intre doua inimi.   Un zambet nu costa nimic,dar e valoros.Imbogateste pe cel care il primeste fara sa saraceasca pe cel care il da.  Dureaza doar un moment,dar amintirea acelui zambet poate dura pentru totdeauna.   Nimeni nu e atat de bogat, incat sa nu primeasca un zambet si nu exista persoana atat de saraca, incat sa nu poata darui un zambet.Un zambet trebuie sa porneasca din suflet ,daca acesta este impregnat pe fata ca o grimasa sau daca zambesti numai din obligatie nu are aceelasi efect.
Zâmbetul nu se împrumută şi nu se cumpără, … doar se oferă.Cu un zambet,poti saruta un suflet.
Zambetul poate insemna o raza de lumina ce tu o daruiesti celor din jur, o speranta de mai bine pentru cei necajiti sau o incurajare pentru cei care au nevoie de ea.
Zâmbim pentru că zâmbetul constituie cea mai subtilă şi mai rafinată metodă de a comunica, suplinind cu succes cuvintele. Cu toţii ştim să zâmbim. Toti zâmbim, însă puţini dintre noi sunt cei care cunosc cu adevărat lecţia zâmbetului.       Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau.
“Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet.Este darul pe care-l oferiti aproapelui,este darul pe care-l oferiti intregului univers”- Octavian Paler

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu